Tuinman ZuidHolland

Groeneweg Tuinaanleg is al jaren een gespecialiseerde tuinman ZuidHolland. Het bedrijf bestaat inmiddels al ruim 40 jaar en heeft een schat aan ervaring opgebouwd. U kunt voor verschillende soorten tuinaanleg terecht bij ons. Wij Zijn gespecialiseerd in o.a. tuinaanleg, maar Michael Rietdijk, die al 30 jaar werkzaam is bij de firma en sinds 2020 de nieuwe trotse eigenaar is ook de Tuinarchitect Rotterdam te noemen. Ook voor onderhoudswerkzaamheden kunt u bij hem terecht bij Hovenier Rotterdam.

Waarom Groeneweg Tuinaanleg, als Tuinman ZuidHolland?

Wij zijn een klein dynamisch bedrijf met ruim 40 jaar ervaring dat luistert naar de wensen van u als klant. Zo heeft u vanaf het eerste gesprek maar met een persoon te maken, namelijk Michael Rietdijk, al 30 jaar werkzaam en sinds 2020 de trotse eigenaar, die zelf voortdurend aanwezig is bij de uitvoering.

WAT VERWACHT U VAN UW TUINMAN?

Een optimale ‘groen’ conditie in uw tuin draait om evenwicht. Groeneweg Tuinaanleg, biedt haar klanten hetzelfde. We beschikken over een schat aan ervaring als Tuinman ZuidHolland, zeer specialistisch waar nodig, bereikbaar voor elke tuinwens. Kortom bent u op zoek naar een Tuinman ZuidHolland? Groeneweg Tuinaanleg is u graag van dienst.

TUINMAN EN TUINARCHITECT

Michael Rietdijk is naast hovenier en tuinman ook tuinarchitect. Vanaf scratch of juist met respect voor bestaande elementen gaat hij aan de slag met potlood en papier om tot een gewenst resultaat te komen. Dat maakt Groeneweg Tuinaanleg een allround bedrijf, die door voor kleinschaligheid te blijven kiezen, zowel specialistisch alsmede betaalbaar is.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere websites. Bekijk ook eens onze websites voor:

Website Tuinarchitect Rotterdam
Website Hovenier Rotterdam

Wenst u een afspraak met ons te maken? Neem dan contact met ons op per e-mail of bel 010-4750654

Contact info

Bel ons gerust voor al uw vragen of een vrijblijvende offerte!

Inspiratie opdoen?

Bekijk ons portfolio.