Onderhoudscontract tuin

Veel plezier

Weinig moeite

Met een onderhoudsovereenkomst voor tuinonderhoud bent u ervan verzekerd dat de tuin altijd het beste van zichzelf laat zien. Regelmatige en vakkundige verzorging van beplanting, is de basis voor langdurig plezier van de tuin.

Een goed onderhouden tuin loont zich. Niet alleen omdat u daarmee zelf het meeste plezier van de tuin heeft, maar ook omdat een mooie, goed onderhouden tuin de waarde van de woning verhoogt. Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat werkt in Rotterdam en wijde omgeving, dat u een aantrekkelijk onderhoudsovereenkomst voor tuinonderhoud kan bieden? U bepaalt wat u in de tuin wilt laten verzorgen, en wij zorgen ervoor dat het tuinonderhoud, netjes binnen de overeengekomen termijnen wordt uitgevoerd.

Tuinonderhoudsovereenkomsten voor privé en zakelijke tuinen

Alle voorkomende tuinwerkzaamheden zoals snoeiwerk, onkruid verwijderen, zorg voor het gazon, bemesting, de tuin lente- en/of winterklaar maken kunt u aan ons overlaten. Dit geldt zowel voor privétuinen als bij onderhoudscontracten voor zakelijke tuinen.

Wat zijn de voordelen?

Altijd verzorgd!

Niet iedereen is een geboren hovenier, en ook niet iedereen kan of wil tuinarbeid uitvoeren. Dit betekent niet dat u dan maar genoegen moet nemen met een onverzorgde tuin. Een onderhoudsovereenkomst voor tuinonderhoud is een voordelige en prettige manier om ervan verzekerd te zijn dat u, zonder dat u zich hoeft in te spannen, beschikt over een mooie tuin.

Het beste voor uw beplanting

Met goed tuinonderhoud gaat beplanting langer mee, ontwikkelen gazons zich niet tot een ‘mos-gazon’ en ontstaat geen wildgroei. Met regelmatig tuinonderhoud krijgt beplanting de beste zorg voor een maximale levensduur.

De beste prijs

De tarieven voor tuinonderhoud middels een onderhoudsovereenkomst voor tuinonderhoud zijn gunstiger. Wij hebben het voordeel dat we vooraf weten waar we aan toe zijn, en kunnen de tuinwerkzaamheden op prettige wijze inplannen, en daarmee heeft u het voordeel van een aantrekkelijk tarief!

Afspraak = afspraak

De afspraken wanneer er tuinonderhoud wordt uitgevoerd liggen vast. Wanneer u ‘on demand’ tuinonderhoud wilt laten uitvoeren dient u bij de meeste hoveniersbedrijven inmiddels rekening te houden met een wachttijd.

Regelmatig tuinonderhoud prettig geregeld met een onderhoudsovereenkomst

Zin in een prachtige tuin, maar niet in tuinonderhoud? Neem voor een maatwerk onderhoudsovereenkomst voor het uitbesteden van tuinwerkzaamheden contact met ons op. 

Onze onderhoudsovereenkomsten zijn er voor bezitters van privétuinen en zakelijke tuinen; voor grote en kleine tuinen, voor klassieke tuinen en moderne stads of daktuinen.