De tuin in de zomer

Zomerbloemen

Voor een prachtige tuin

Het plantseizoen voor zomerbloemen begint in mei. Zowel in potten en bloembakken op het terras als in de volle grond laten perk- en kuipplanten zich van hun mooiste en meest aanlokkelijke kant zien. Stuk voor stuk pronken zomerbloeiers nu met kleuren en geuren om de aandacht van vlinders, hommels én tuinliefhebbers te vangen.

Weelderig en kleurrijk of stijlvol minimalistisch

Of u nu kiest voor de weelderige kleurexplosie van de ‘Engelse landhuis tuin’, het minimalisme van een strakke tuin of een van de ontelbare variaties daartussenin, elke tuin die met aandacht is vormgegeven en met liefde wordt onderhouden is in de zomer op zijn mooist. 

Alle planten zijn nu op een hoogtepunt, er gaat zelfs een soort rust vanuit. De vlinderstruiken en hibiscus lokken de mooiste vlinders en de zoete geur van de kamperfoelie maakt het verblijf in uw tuin bijzonder aangenaam. 

Dit zijn echter nog maar enkele voorbeelden van planten die in de zomer mooi tot hun recht komen.

Een zomer lang tuinplezier

Maakt u met name ’s zomers gebruik van de tuin? Bij het tuinontwerp houden we daar uiteraard rekening mee. Het accent van het ontwerp komt dan te liggen op alle elementen die genieten van een zomertuin vergroten. Alles wat u zich voorstelt bij uw ultieme zomertuin kunnen we voor u verzorgen. Van beplanting tot verlichting en van waterpartijen tot een buitenkeuken of wellicht wel een boomhut, leuk voor de kids! Om u een goed beeld te geven wordt het tuinontwerp door Michael eerst handmatig uitgewerkt. Daarmee ziet u snel of uw idee ook daadwerkelijk geschikt is en hoe we stap voor stap van concept naar uw ideale zomertuin toewerken.

Puur genieten op eigen terrein

Michael kiest exact de juiste beplanting die bij uw smaak, de woning en uw levensstijl passen. Of, in geval van de zakelijke tuin: bij de bedrijfsuitstraling en de toepassingswensen die u voor de tuin in gedachten heeft. Wij zorgen ervoor dat het zomers goed toeven is op eigen terrein.

Grote of kleine tuinen, stadstuinen en landelijke tuinen, nieuwbouw tuinen en zakelijke tuinen; met een maakwerk tuinontwerpen maken we van somber ogende tuinen met de juiste beplanting, verlichting en bestrating weelderige zomertuinen. Wilt u meer informatieve over de zomertuin? Neem dan contact met ons op. Groeneweg Tuinaanleg is een hovenier voor Rotterdam en wijde omgeving, maar ook voor onder andere: Wassenaar, Delft, Den Haag, Utrecht, Zeist, Zeeland en Brasschaat.