Over ons

Waarom Groeneweg Tuinaanleg?

In ruim 49 jaar tijd hebben we als hovenier voor Rotterdam en wijde omgeving een buitengewoon goede naam opgebouwd als exclusief hoveniersbedrijf en als exclusieve tuinarchitect. Op een no-nonsens wijze geloven we in de kracht van samenwerken. Met een kleine club, bestaande uit vier enthousiaste medewerkers o.l.v. Michael, eigenaar en zelf al 35 jaar werkzaam in de firma, gaan we op dagelijkse basis aan de slag om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen

Groene tuinen

De stijl van Groeneweg Tuinaanleg wordt gekenmerkt door haar groene tuinen. Elke tuin is op eigen wijze een beleving waarin de handtekening en zorg van John Groeneweg en Michael zelf in te herkennen is.

Duidelijke afspraken

Afspraak is afspraak! Deze duidelijke boodschap van grondlegger John Groenweg wordt voortgezet door Michael.

Hij neemt de tijd om wensen, afspraken en het voorbereidende traject helder met u door te spreken.

Slim uitgevoerd

3D visualisatie. Op deze manier zal duidelijk voor u worden hoe uw nieuwe tuin eruit zal komen te zien. De bestrating, de beplanting, de vormgeving en het kleurgebruik wordt op deze manier heel goed zichtbaar.

Perfect design

Helemaal naar uw idee, of geeft u ons de vrij hand? Er ontstaat altijd een perfect design. Vooraf worden met handgemaakte tekeningen, aangevuld met foto’s van door ons gerealiseerde tuinen, het ontwerp inzichtelijk gemaakt. Indien gewenst kan het ontwerp ook in 3D getoond worden.

Wij realiseren

Droomtuinen

De tuin is uw trots. Uw toevluchtsoord. Een groene oase of private party place. Uw tuin is een speeltuin voor vlinders en insecten. Of voor de kinderen. Of misschien wel alles tegelijk. Hoe u het ook wilt, de tuin is een plaats om in tuis te komen en om je in thuis te voelen. Het is onze passie om op basis van uw wensen de tuin van uw dromen te realiseren. Een plaats waarin kleur en vormgeving, beplanting en bestrating optimaal samenkomen.

Video afspelen