Onderhoud

Groene vingers voor

Onderhoud in de tuin

Wilt u het onderhoud van de tuin liever uitbesteden? Groeneweg Tuinaanleg is niet alleen uw hovenier Rotterdam – en wijde omgeving – voor tuinaanleg, maar ook voor tuinonderhoud. Dit kan zowel in de vorm van een onderhoudsabonnement, maar we zijn er ook voor tuinbezitters die eenmalig of periodiek tuinonderhoud willen uitbesteden.

Vormsnoei

Totaal en periodiek tuinonderhoud

Is onderhoud in de tuin voor u een terugkerend feestje? Wellicht behoort u tot de tuinbezitters die gelukkig worden van werken in de tuin. Tuinarbeid is voor liefhebbers een ervaring die ‘met de handen in de grond’ het hoofd vrijmaakt terwijl de tuin mooier en mooier wordt.

Anderen kiezen liever voor een onderhoudsarme tuin zodat er vooral veel tijd overblijft om zich in eigen tuin te ontspannen. En weer anderen werken graag in de tuin, maar laten groot onderhoud als snoeien, verplanten, het vervangen van planten of (gedeeltelijke) tuinrenovatie graag over aan de vakman. Alles is mogelijk! Zeg ons waar we u met onze groenexpertise mee kunnen helpen, en we zorgen ervoor dat uw tuin het beste krijgt.

Terwijl uw beplanting seizoen na seizoen groeit en bloeit, zorgen we er met het juiste tuinonderhoud voor dat de tuin zijn natuurlijke en harmonieuze uitstraling behoudt.

De onderhoudsarme tuin

Bent u geïnteresseerd in een onderhoudsarme tuin, die wel tuin moet blijven! Er is meer mogelijk dat u wellicht denkt!

Vormsnoei planten

Vormsnoei van planten betekent dat we de planten zo snoeien dat ze als een mooie compositie deel uitmaken van het tuinontwerp.

Onderhoudscontract tuin

Voordelig onderhoudscontract tuinonderhoud voor privé en zakelijke tuinen in en rondom Rotterdam.

Tuinonderhoud voor de zakelijke tuin

Gazononderhoud, snoeien, bemesten, eenjarige bloeiers vervangen, herfstbladeren verwijderen en uw bedrijfstuin winterklaar maken… Als hovenier Rotterdam zijn we er ook voor de zakelijke tuin. Vraag gerust eens naar onze aantrekkelijke onderhoudscontracten voor tuinonderhoud. Deze worden volgens het maatwerkprincipe voor u samengesteld.

Ook voor vijveronderhoud

Bij Groeneweg Tuinaanleg zorgen we voor elk type tuin. Ook voor vijveronderhoud van natuurvijvers of onderhoud aan de watertuin kunt u bij ons terecht. We controleren de waterkwaliteit en brengen deze eventueel terug in balans zodat waterplanten en waterdieren zich optimaal voelen in de vijver. Ook het controleren en eventueel repareren van vijvertechniek voeren we voor u uit.

Tuinonderhoud voor elk seizoen

Van vroeg in het jaar, zodra de vorst uit de grond is, tot laat in het jaar wanneer de dagen weer korter worden, zijn we bij Groeneweg in de weer met tuinaanleg en tuinonderhoud. Zo zorgen we het jaar rond voor mooie gezonden tuinen waar het fijn verblijven is. Groeneweg Tuinaanleg is een hovenier voor Rotterdam en wijde omgeving, maar ook voor onder andere: Wassenaar, Delft, Den Haag, Utrecht, Zeist, Zeeland en Brasschaat. Wilt u meer informatie over een Groeneweg tuinonderhoudscontract of wenst u een afspraak te maken? Neem dan contact met ons op.

Hoe we werken

De stijl van Groeneweg Tuinaanleg wordt gekenmerkt door creativiteit en exclusiviteit. Dit betekent niet dat Groeneweg Tuinaanleg duurder is. Wel dat we onze creativiteit inzetten om tot originele ontwerpen te komen die nét even anders zijn. ‘Eerlijkheid, persoonlijk en toegankelijk’ zijn eveneens kenmerken van Groeneweg Tuinaanleg.

01

Afspraak

Na het maken van een afspraak komt Michael persoonlijk bij u langs. Terug op de zaak zet hij besproken ideeën en wensen vrijblijvend om in een ontwerp, inclusief een kostenbegroting.

02

Presentatie Ontwerp

Tuinontwerpen van Groeneweg Tuinaanleg uit Rotterdam zijn sinds jaar en dag letterlijk met de hand uitgevoerde ‘handtekeningen van creativiteit’. Maar omdat we op elk gebied met onze tijd meegaan is het ook mogelijk om uw tuinontwerp om te zetten in 3D weergave. Vraag Michael naar de mogelijkheden tijdens uw persoonlijke gesprek met hem.

03

Offerte

U krijgt een kostenberaming welke met u zal worden doorgenomen en toegelicht. Bij akkoord plannen we direct een startdatum en kunnen de voorbereidende werkzaamheden van start gaan.