De wellness tuin

Luxe

In uw eigen tuin

Een wellness tuin betekent dat u beschikt over de luxe van een spa in uw eigen tuin. De mogelijkheden zijn groot: een jacuzzi, een sauna met buitendouche, een luxe pool of een zwemvijver in de tuin (of misschien wel alles?)… Groeneweg Tuinaanleg ontwerpt en realiseert wellness tuin van A tot Z.

Het motto van Groeneweg Tuinaanleg is: ‘Thuis komen, je thuis thuisvoelen!’ Dit motto is van toepassing op elke tuin die we aanleggen en onderhouden, maar misschien nog wel het meest op de wellness tuin.

Wilt u af en toe even weg uit het dagelijkse leven zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft? Dan is de wellness tuin uw tuin. Dit kan al met een creëren van een kleine wellness-oase in een hoek van de tuin. Omringt door mooie beplanting die je beschutten tegen nieuwsgierige blikken, komt u in de eigen tuin helemaal tot rust. Zo ultiem kan genieten van een tuin zijn!

Groene wellness-oase

We realiseren wellness tuinen die beetje bij beetje uitgroeien tot de gewenste tuin, maar we kunnen de tuin ook in één project transformeren. Helemaal naar wens ontstaat onder onze handen de wellness tuin van uw dromen. 

En natuurlijk stoppen we niet bij de aanleg van een zwembad of jacuzzi. Als hoveniersbedrijf besteden we uiteraard ook veel aandacht aan de groene beleving waar u vanuit uw luxe thuisspa van kunt genieten.

Wilt u kunnen badderen en spetteren in een onderhoudsarme tuin? Uitzicht op weelderige bloemen of wilt u uw wellness tuin uitbreiden met een waterval? Sfeerelement als een Buddhabeeld, rotspartijen en houten of stenen sierobjecten kunnen het wellness gevoel verhogen.

Ook aan de juiste verlichting wordt gedacht. We nemen het allemaal in het ontwerp mee.

Groeneweg Tuinaanleg Rotterdam

Groeneweg Tuinaanleg ontwerpt, realiseert en onderhoud tuinen die de persoonlijke tuinbeleving bijzonder maken. Dit doen we door goed te luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers, en op basis van bijna 46 jaar ervaring in tuinen. 

Tuinkriebels? Neem voor alle Groeneweg-mogelijkheden contact met ons op.