De groeituin

Een groeituin groeit mee met uw wensen, levensstijl en uw budget.

De groeituin is een tuin die meegroeit met het gezin van speeltuin tot volwassen tuin. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden groeituinen van A tot Z. Daarmee ontstaan tuinen die altijd perfect aansluiten op het buitenleven van opgroeiende kinderen en hun ouder(s).

Groeituin

voor families

Alleen of met zijn twee genieten van het buitenleven is anders dan van de tuin genieten met het hele gezin. Jonge gezinnen hebben behoefte aan een veilige, kindvriendelijke tuin, ouders van schoolkinderen en opgroeiende kinderen stellen aan hun tuin weer andere eisen. De groeituin is een tuin die hier perfect op aansluit. Tijdens alle groeifasen die uw kinderen doormaken, groeit de tuin mee: van zandbaktuin tot boomhuttuin, en van tuin met moestuin voor de kinderen tot een tuin met een ravot-gazon en zwembad; wij realiseren groeituinen waar families zich thuis bij voelen.

Groeituinen die meegroeien met uw levensstijl

Levensstijlen en smaken veranderen. Hoe fijn is het wanneer het eenvoudig wordt om uw tuin en buitenleven hierop aan te passen? Een groeituin kan meegroeien met de wensen en behoeften die horen bij verschillende levensfasen.

Zo kan een onderhoudsvriendelijke tuin uitgroeien tot een tuin voor hobbyhoveniers, de voorheen kindvriendelijke tuin tot een watertuin en een tuin met gazon tot een weelderige bloemenoase. Michael heeft nog veel meer ideeën die mogelijk zijn binnen de groeituin en vertelt u er graag alles over.

Groeituinen die meegroeien met uw financiële situatie

Een derde mogelijkheid die groeituinen bieden zijn tuinen die meegroeien met uw financiële situatie. Wanneer u starter bent op de woningmarkt staat u vandaag de dag voor hoge uitgaven. 

Een groeituin biedt u de mogelijkheid om te starten met een basis tuininrichting om deze later stap-voor-stap aan te passen en te upgraden tot uw ultieme droomtuin.

Interesse in een groeituin?

Michael zorgt ervoor dat er een ontwerp van uw tuin gemaakt wordt die in de loop van der tijd kan meegroeien met de wensen van uw gezin. 

Een goede basisstructuur hierbij is essentieel. Als u kiest voor een groeituin, kiest u voor een tuin die in fasen wordt aangelegd.

Voordelen van de Groeituin

Een tuin in fasen aanleggen heeft ook voordelen, namelijk: het spreidt de kosten en u heeft steeds een andere tuin. U heeft een tuin die per levensfase optimaal aansluit op uw tuinwensen, maar daarnaast ook de mogelijkheid biedt om in te blijven spelen op tuintrends.  

Wilt u meer informatie over de groeituin? 

Zie hier enkele van onze portfolio groeituinen