Tuinen

Groeneweg

Tuinen

Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw huis. U kunt de tuin zelfs beschouwen als een verlengstuk van de woonkamer, de keuken, de werkkamer, een atelier of een praktijkruimte.

Michael is, na dertig jaar werkzaam te zijn geweest bij Groeneweg, sinds 2020 de huidige eigenaar van dit unieke hoveniersbedrijf. Hij heeft een schat aan ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud opgedaan, en zet zich met trots en respect in om de unieke groene handtekening van grondlegger John Groeneweg verder uit te dragen.

We geloven dat de kracht en het succes van Groeneweg Tuinaanleg, hovenier voor Rotterdam en wijde omgeving, ligt in een eerlijke no nonsens aanpak en een kleinschaligheid die het mogelijk maakt om op betrokken wijze het verschil te maken. We treden daarbij onverminderd in de voetsporen van John Groenweg, grondlegger van ons mooie bedrijf.

Het ontwerp van...

Als u op een van de onderstaande linken klikt, kunt u per onderwerp meer lezen over wat er allemaal mogelijk is wanneer u een tuinontwerp, en/of tuinonderhoud overlaat aan de groenspecialisten van Groeneweg Tuinaanleg.

De groeituin

De groeituin is een tuin die meegroeit met het gezin van speeltuin tot volwassen tuin. Zo ontstaan tuinen die altijd perfect aansluiten bij het gezin.

De groene tuin

Het kenmerk van een groene tuin is dat deze het jaar rond grotendeels groen blijft. Dit vraagt om een juiste keus van beplanting.

De watertuin

Wanneer water een belangrijke rol mag spelen in het tuinontwerp, schakel dan Groeneweg Tuinaanleg in voor een maatwerk watertuin.

De wellness tuin

Een wellness tuin betekent de luxe van een spa in je eigen tuin. Bubbelbad, sauna pool of natuurlijke zwemvijver in de tuin? Groeneweg Tuinaanleg realiseert het.

De zakelijke tuin

Heeft u een bedrijfspand met grond of begaanbaar dakterras? Laat ons er een mooie zakelijke tuin van maken voor groene adempauze of een goede eerste indruk.

Het kenmerk van een Groeneweg tuin

Elke Groeneweg tuin is een samenkomst tussen de tuinwensen die klanten bij ons op tafel leggen en de eigenzinnige creativiteit van voorheen John Groeneweg en inmiddels Michael. Alles wat we doen staat in het teken van de vraag: ‘Waarmee overtreffen we de verwachtingen van onze opdrachtgevers?’

De wow factor

Groeneweg Tuinen zijn groene tuinen, met beplanting die zich thuis voelt in de tuin. Wat beloond wordt met een gezonde groei en bloei. Creativiteit en originaliteit, alsmede het ‘spelen met materialen’ nemen een grote plaats in binnen onze ontwerpen. De tuinontwerpen die Michael maakt zijn verrassend en compleet van beplanting tot bestrating en van tuinelementen tot lichtplan. Er wordt gezocht naar een zo optimaal mogelijk ontwerp volgens klantwens, vaak met wat eigenwijze aanvulling van Michael. Maar dit alles binnen het gestelde budget. Na het aanleggen van de tuin nemen we desgewenst het complete tuinonderhoud over zodat uw tuin er het jaar rond prachtig uitziet.

Alles voor een mooie tuin in en rondom Rotterdam en wijde omgeving

Groeneweg Tuinaanleg zorgt voor mooie, creatieve en goed onderhouden stadstuinen, bedrijfstuinen, gezinstuinen, onderhoudsvriendelijke tuinen, rozentuinen, daktuinen en al die andere soorten tuinen in en rondom Rotterdam. Maar ook in onder andere: Wassenaar, Delft, Den Haag, Utrecht, Zeist, Zeeland en Brasschaat liggen Groeneweg Tuinen. Moet het mooi, leefbaar, origineel en betaalbaar zijn? Denk dan voor uw tuinproject eens aan Groenweg Tuinaanleg!

Hoe we werken

De stijl van Groeneweg Tuinaanleg wordt gekenmerkt door creativiteit en exclusiviteit. Dit betekent niet dat Groeneweg Tuinaanleg duurder is. Wel dat we onze creativiteit inzetten om tot originele ontwerpen te komen die nét even anders zijn. ‘Eerlijkheid, persoonlijk en toegankelijk’ zijn eveneens kenmerken van Groeneweg Tuinaanleg.

01

Afspraak

Na het maken van een afspraak komt Michael persoonlijk bij u langs. Terug op de zaak zet hij besproken ideeën en wensen vrijblijvend om in een ontwerp, inclusief een kostenbegroting.

02

Presentatie Ontwerp

Tuinontwerpen van Groeneweg Tuinaanleg uit Rotterdam zijn sinds jaar en dag letterlijk met de hand uitgevoerde ‘handtekeningen van creativiteit’. Maar omdat we op elk gebied met onze tijd meegaan is het ook mogelijk om uw tuinontwerp om te zetten in 3D weergave. Vraag Michael naar de mogelijkheden tijdens uw persoonlijke gesprek met hem.

03

Offerte

U krijgt een kostenberaming welke met u zal worden doorgenomen en toegelicht. Bij akkoord plannen we direct een startdatum en kunnen de voorbereidende werkzaamheden van start gaan.