De zakelijke tuin

Onderdeel

Van uw bedrijf

Heeft u een bedrijfspand met aangrenzend grond of een tuin? Dan gaan we graag aan de slag om hier een mooie zakelijke tuin van te maken waar u met collega’s, klanten of bezoekers kunt genieten van een groene adempauze.

Bij Groeneweg Tuinaanleg, met Michael in de voorhoede, hebben we erg veel ervaring in de aanleg en het onderhouden van zakelijke tuinen. Het is ons al tientallen jaren een genoegen om te kunnen bijdragen aan de professionele uitstraling van bedrijven.

In al die jaren hebben we de functie van de zakelijke tuin zien veranderen van ‘groen visitekaartje’ naar ‘de multifunctionele zakelijke tuin’. Want de zakelijke tuin is veel meer dan een stukje groen rondom de deur.

De multifunctionele zakelijke tuin

De zakelijke tuin anno nu is een tuin om in te vergaderen, te lunchen, te netwerken en om overeenkomsten in af te sluiten. Het is een mogelijkheid om outdoor te werken, om even afstand te nemen van een project of taak om tussen ‘het groen’ weer energie en inspiratie op te doen. 

En natuurlijk… Wat voor de zakelijke tuin geldt, geldt ook voor het zakelijke dakterras. 

Samen met u bekijkt Michael graag wat de mogelijkheden zijn om van uw zakelijke tuin zo’n aantrekkelijke multifunctionele bedrijfstuin te maken.

Onderhoud aan de zakelijke tuin

Tuinonderhoud aan bedrijfstuinen en de verzorging van grootschalig groen van bedrijven en instellingen, wordt door ons op basis van een maatwerk onderhoudscontract uitgevoerd. Maatwerk betekent bij ons meer dan dat u elke maand een aantal uren tuinonderhoud afneemt. 

Afgestemd op de seizoenen en de bijbehorende werkzaamheden zorgen we ervoor dat uw zakelijke tuin er altijd goed onderhouden en professioneel verzorgd uitziet.

Zakelijk tuin aanleggen

Wilt u meer weten over de aanleg van een zakelijke tuin? Wilt u met Michael om de tafel om geïnspireerd te raken en om geschikte tuinmogelijkheden door te praten? Zoekt u een hovenier in Rotterdam, Zuid-Holland, Wassenaar, Delft, Den Haag, Utrecht, Zeist, Zeeland of Brasschaat voor onderhoud aan de bedrijfstuin? 

Neem dan zeker eens contact met ons op! We nemen u graag mee in de vele mogelijkheden van Groeneweg Tuinaanleg.

Een zakelijke tuin uit ons portfolio

Klik op de afbeeldingen voor nog meer projectinformatie.