Tuinman Rotterdam

Groeneweg Tuinaanleg is ook u graag van dienst als uw Tuinman Rotterdam. Onze firma bestaat inmiddels al ruim 40 jaar en we hebben een schat aan ervaring als tuinman. U kunt voor verschillende soorten tuinaanleg terecht bij ons.

We zijn een klein dynamisch bedrijf met ruim 40 jaar ervaring als Hovenier Rotterdam, dat luistert naar de wensen van u als klant. Zo heeft u vanaf het eerste gesprek maar met een persoon te maken. Michael Rietdijk, zelf al 30 jaar werkzaam in de firma en sinds 2020 de nieuwe trotse eigenaar en natuurlijk ook de Tuinman Rotterdam, die voortdurend zelf ook aanwezig is bij de uitvoering.

Wat verwacht u van uw Tuinman Rotterdam?

Een optimale ‘groen’ conditie in uw tuin draait om evenwicht. Wij bieden onze klanten hetzelfde en beschikken over een schat aan ervaring. Tevens zijn we zeer specialistisch waar nodig en bereikbaar voor elke tuinwens. Kortom bent u op zoek naar een exclusieve en ervaren tuinman? We zijn u graag van dienst.

TUINARCHITECT, TUINMAN EN HOVENIER

Michael Rietdijk is naast tuinman en hovenier ook tuinarchitect. Vanaf scratch of juist met respect voor bestaande elementen gaat hij aan de slag met potlood en papier om tot een gewenst resultaat te komen. Dat maakt onze firma ook een allround bedrijf die door voor kleinschaligheid te blijven kiezen, zowel specialistisch alsmede betaalbaar is. Als extra dienst kunnen wij ook levensechte 3D visualisaties leveren van uw tuinontwerp. Vraag Michael naar de mogelijkheden tijdens het persoonlijke gesprek.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere websites. Bekijk ook eens onze websites voor:

Website Tuinarchitect Rotterdam
Website Hovenier Rotterdam

Wenst u een afspraak met ons te maken? Neem dan contact met ons op per e-mail of bel 010-4750654

Contact info

Bel ons gerust voor al uw vragen of een vrijblijvende offerte!

Inspiratie opdoen?

Bekijk ons portfolio.