Tuinaanleg Vlaardingen

Wij zijn al sinds jaar en dag uw Hovenier als het gaat om uw Tuinaanleg Vlaardingen. Het bedrijf bestaat inmiddels al ruim 40 jaar en nemen een schat aan ervaring mee. U kunt voor verschillende soorten tuinaanleg terecht bij onze firma terecht.

Exclusieve Tuinaanleg Vlaardingen

Onze firma is een klein dynamisch bedrijf met inmiddels ruim 40 jaar ervaring als in de tuinaanleg. Wij luisteren naar de wensen van u als klant. Zo heeft u vanaf het eerste gesprek maar met een persoon te maken. Michael Rietdijk, zelf al 30 jaar werkzaam in de firma en sinds 2020 de nieuwe trotse eigenaar is zelf ook voortdurend aanwezig bij de uitvoering.

Wat verwacht u van uw Tuinaanleg Vlaardingen?

Een optimale ‘groen’ conditie in uw tuin draait om evenwicht. Wij bieden onze klanten hetzelfde en beschikken over een schat aan ervaring als tuinaanleg bedrijf en zijn zeer specialistisch waar nodig, bereikbaar voor elke tuinwens. Kortom bent u op zoek naar een bedrijf die uw tuinaanleg verzorgt? Onze firma is u graag van dienst.

MEERDERE DIENSTVERLENINGEN

Michael Rietdijk is naast hovenier ook tuinarchitect. Vanaf scratch of juist met respect voor bestaande elementen gaat hij aan de slag met potlood en papier om tot een gewenst resultaat te komen. Dat maakt ons een allround Hovenier en tuinaanleg bedrijf, die door voor kleinschaligheid te blijven kiezen, zowel specialistisch alsmede betaalbaar is.

Als extra dienstverlening bieden wij u levensechte 3D visualisaties, gebaseerd op de tekening die Michael voor u speciaal voor u ontwerpt. Vraag hem in het persoonlijke gesprek naar de mogelijkheden en de voorbeelden.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere websites. Bekijk ook eens onze websites voor:

Website Tuinarchitect Rotterdam
Website Hovenier Rotterdam

Wenst u een afspraak met ons te maken? Neem dan contact met ons op per e-mail of bel 010-4750654 of 06-29193455 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact info

Bel ons gerust voor al uw vragen of een vrijblijvende offerte!

Inspiratie opdoen?

Bekijk ons portfolio.