Sierbestrating ZuidHolland

Groeneweg Tuinaanleg is al jaren uw hovenier en sierbestrating ZuidHolland specialist. Het bedrijf bestaat inmiddels al ruim 40 jaar en heeft een schat aan ervaring opgebouwd. U kunt voor verschillende soorten tuinaanleg terecht bij onze firma.

Exclusieve Sierbestrating ZuidHolland

Wij zijn een klein dynamisch bedrijf met ruim 40 jaar ervaring als Hovenier en tuinarchitect en tuinaanleg bedrijf dat luistert naar de wensen van u als klant. Zo heeft u vanaf het eerste gesprek maar met een persoon te maken, namelijk Michael Rietdijk. Al 30 jaar is hij werkzaam in de firma en sinds 2020 de nieuwe trotse eigenaar die ook voortdurend aanwezig is bij de uitvoering.

WAT WENST U VOOR SIERBESTRATING?

Een optimale ‘groen’ conditie in uw tuin draait om evenwicht en onze firma biedt haar klanten hetzelfde. We beschikken over een schat aan ervaring en we zijn zeer specialistisch waar nodig en bereikbaar voor elke tuinwens. Kortom bent u op zoek naar een specialist in sierbestrating? Groeneweg Tuinaanleg is u graag van dienst.

TUINARCHITECT EN SIERBESTRATING ZUIDHOLLAND

Michael Rietdijk is naast hovenier ook tuinarchitect. Vanaf scratch, of juist met respect voor bestaande elementen, gaat hij aan de slag met potlood en papier om tot een gewenst resultaat te komen. Dat maakt onze firma ook een allround hoveniersbedrijf die door voor kleinschaligheid te blijven kiezen, zowel specialistisch alsmede betaalbaar is.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere websites. Bekijk ook eens onze websites voor:

Website Tuinarchitect Rotterdam
Website Hovenier Rotterdam

Wenst u een afspraak met ons te maken? Neem dan contact met ons op per e-mail of bel 010-4750654 of 06-29193455 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact info

Bel ons gerust voor al uw vragen of een vrijblijvende offerte!

Inspiratie opdoen?

Bekijk ons portfolio.