Jacuzzi in tuin

Jacuzzi in de tuin, het wellness-gevoel thuis

De luxe van het wellness-gevoel in eigen tuin

Van bijna elke tuin is een wellness-oord te maken. Of u nu kiest voor een uitgebreide versie met een jacuzzi in de tuin, een sauna, buitendouche en zwembad met waterval of dat het gaat om een jacuzzi zonder al die extra’s, door een jacuzzi mee te nemen in het tuinontwerp geniet u keer op keer van het ontspannen wellness-gevoel in eigen tuin.

Wij zijn een allround hoveniersbedrijf, wat betekent dat we naast tuinonderhoud ook alle type tuinen ontwerpen en aanleggen, inclusief de wellness-tuin met jacuzzi. Alles wordt door ons eigen team uitgevoerd: van ontwerptekening tot dat de laatste planten in de tuin staan en alles netjes is opgeleverd. En heeft u ook gedacht aan een lichtplan voor in de tuin? Daarmee wordt in het donker ontspannen in eigen jacuzzi een sprookje.

  • Tuinontwerp wellness-tuinen met jacuzzi
  • Tuinaanleg inclusief het plaatsen van de jacuzzi
  • Alle overige tuinwerkzaamheden van beplanting tot bestrating

Nieuw aan te leggen tuin met jacuzzi

Wilt u een compleet nieuwe tuin laten aanleggen en staat een jacuzzi in de tuin hoog op de wensenlijst? Wanneer u ons uw wellness-tuin met jacuzzi laat ontwerpen bent u ervan verzekerd dat wensen en ideeën overtroffen worden. Ook met bijna veertig jaar ervaring in het aanleggen van allerlei soorten tuinen, lopen we nog altijd over van de ideeën. Aangevuld met ons vakmanschap op het gebied van wellness-tuinen zorgt dit voor een perfect eindresultaat. Van idee tot plaatsing en van water aan- en afvoer tot verlichting: u heeft aan één partij genoeg om uw wellness-tuin te realiseren.

Jacuzzi plaatsen in al aangelegde tuinen

Natuurlijk is het ook mogelijk om een jacuzzi in de tuin te plaatsen wanneer de tuin al (deels) is vormgegeven. Michael Rietdijk neemt met het bestaande tuinontwerp als uitgangspunt alle mogelijkheden met u door.

Misschien heeft u al een locatie in gedachte en blijft de rest van de tuin grotendeels zoals deze is? Misschien kiest u voor tuinrenovatie en bent u nog niet zeker wat de best plaats is om de jacuzzi te plaatsen. Of misschien gaat het om een jacuzzi in de tuin waarbij u ook wat extra beplanting wilt voor beschutting en privacy. Wat u wensen ook zijn, wij nemen deze met u door en vullen deze waar nodig aan met verrassende toepassingen tot er een perfect ontwerp staat.

Spa, bubbelbad, jacuzzi, hottub, whirlpool, wat zijn de mogelijkheden?

Steeds meer mensen weten het buitenleven in de eigen tuin te waarderen. Voor veel tuinbezitters is de aanschaf van een jacuzzi een aangename aanvulling op het ‘vakantiegevoel in eigen tuin’, voor hun eigen ontspanning en welzijn en voor de waardevermeerdering van de woning. Vaak wordt gesproken over een jacuzzi. Maar ook over spa, bubbelbad, hottub of whirlpool worden als naam gebruikt. Hoe u uw extra stukje buitenplezier ook noemt, wij luisteren goed naar uw wensen en integreren deze in uw persoonlijke tuinontwerp.

Benieuwd naar meer opties?

Uiteraard lichten wij u ook goed in over het aanvragen van een eventuele vergunning, waar u rekening mee dient te houden op gebied van onderhoud en wat uw garanties zijn. 

Zin om te starten met de realisatie van uw droomtuin met jacuzzi ‘de Groeneweg-way’? Vraag vandaag nog om meer informatie.

Wij zijn een hoveniersbedrijf voor complete tuinaanleg, waaronder het plaatsen van bubbelbaden, spa’s en jacuzzi’s in Vlaardingen, Rotterdam en overige plaatsen in Zuid-Holland.

Veelgestelde vragen over Jacuzzi in tuin

Heb ik een bouwvergunning nodig voor het plaatsen van een jacuzzi in de tuin?

Doorgaans niet. Uitzonderingen kunnen zijn: Het plaatsen van een jacuzzi in de tuin met overkapping. Het plaatsen van een jacuzzi onderdeel uitmaakt van een wellness-tuin met zwembad. In dat geval gelden de vergunning-regels voor het plaatsen van een zwembad. U kunt bij uw gemeente controleren of u wel of geen vergunning dient aan te vragen.

Moet ik een grote tuin hebben om een jacuzzi te plaatsen?

Zeker niet! Ook voor de kleinere tuin of kleinere wellness-tuin hebben we volop ideeën en mogelijkheden.

Is een jacuzzi hetzelfde als een bubbelbad?

Nee, Jacuzzi is feitelijk een merknaam, maar wordt veel gebruikt als benaming voor een bubbelbad. Tussen de verschillende modellen bubbelbaden bestaan veel verschillen. Zowel in vormgeving als in extra’s als verlichting, afdekking, geïntegreerde filtersystemen. Het tuinontwerp wordt gepresenteerd door middel van prachtige, handgemaakte tekeningen, maar het is ook mogelijk om het ontwerp in 3D te bekijken.

Kan een jacuzzi het hele jaar in de tuin blijven?

Ja, dit kan. Juist in de winter kan het heerlijk zijn om buiten van een warm bubbelbad te genieten. Een jacuzzi heeft minder water dan een zwembad en is daardoor beter op temperatuur te houden. Door de jacuzzi na gebruik steeds goed af te dekken, blijft de watertemperatuur op peil en het water vrij van bladeren en insecten.

Kun je een jacuzzi of bubbelbad overal in de tuin plaatsen?

Belangrijk voor de locatie van een bubbelbad of jacuzzi is dat de ondergrond of fundering stabiel, stevig en perfect waterpas is, en dat elektriciteit en wateraanvoer en waterafvoer goed aan te leggen zijn.

Wat kost een jacuzzi per jaar aan energie?

De meeste moderne jacuzzi’s zijn gemaakt om met minimaal energieverbruik te functioneren. Wat de kosten per jaar precies zijn hangt af van het model, het gebruikt, de buitentemperatuur en het isolerend vermogen van de jacuzzi. Wij zullen u vooraf informeren waar u, afhankelijk van het gekozen model, rekening mee dient te houden.

Verzorgen jullie ook het (technisch)onderhoud aan de jacuzzi

Nee, in principe draagt u zelf zorg voor technisch onderhoud. Uitgezonderd is eventueel technisch onderhoud dat valt onder onze garantiebepalingen.

Meer over ons

Wij zijn een echt Rotterdams hoveniersbedrijf opgericht door John Groeneweg in 1975, voor complete tuinaanleg, waaronder het plaatsen van privé zwembaden in tuinen in Vlaardingen, Rotterdam en overige plaatsen in Zuid-Holland. Sinds onze oprichting hebben we ook tuinen ontworpen en aangelegd in onder andere: Wassenaar, Den Haag, Delft, Utrecht, Zeist, Zeeland en Brasschaat. Zoekt u een allround Hoveniersbedrijf dat u tuin compleet met zwembad in de tuin kan realiseren? Dan komen we graag met u in contact. U kunt vrijblijvend informatie aanvragen via de contactpagina op deze website.

Zin om te starten met de realisatie van uw droomtuin met jacuzzi ‘de Groeneweg-way’? Vraag vandaag nog om meer informatie.