Tuinontwerp

Groeneweg

Tuinontwerp

Groeneweg Tuinaanleg Rotterdam geef een creatieve aanvulling aan droomtuinen. Van advies tot tuinontwerp en van tuinontwerp tot oplevering van de tuin wordt het project geleid door Michael en zijn bevlogen team. Michael is al 30 jaar werkzaam bij Groeneweg en sinds 2020 de nieuwe trotse eigenaar. Met veel enthousiasme en respect voor de historie van zijn hoveniersbedrijf, zorgt hij er met maatwerk tuinontwerpen en tuinaanleg in en rondom Rotterdam voor dat de goede naam van Groeneweg Tuinaanleg wordt voortgezet.

Het ontwerp

Uw tuin bestaat uit verschillende lagen. Wanneer deze allemaal op elkaar aansluiten ontstaat er een mooie harmonie in de tuin.

De beplanting

Bij het opstellen van een beplantingsplan zal Michael u goed en uitgebreid informeren over welke beplanting past bij uw tuinwensen.

De verlichting

Verlichting in de tuin. Bij Groeneweg Tuinaanleg Rotterdam stellen we een maatwerk verlichtingsplan op. Uw tuinverlichting wordt perfect aangelegd.

De bestrating

Bestrating door Groeneweg Tuinaanleg. Ons team zorgt ervoor dat tuinbestrating binnen de kortst mogelijke tijd kundig wordt uitgevoerd volgens het plan.

Hout in de tuin

Houtbouw in de tuin door Groeneweg Tuinaanleg Rotterdam. Vlonders, terrassen, veranda’s, schuttingen, doorkijkjes en niveauverschil met hout, buitenkeukens enz.

Een tuin om in te wonen

Door de tuin te zien als onderdeel van uw woon- en leefruimte wordt buiten binnen, en binnen buiten.

Zo heeft u nog meer tuinplezier!

De tuin op niveau

Niveauverschil in de tuin zorgt voor meer diepgang. Trapjes, houten of betonnen elementen, rotsen, maar ook niveauverschillen met grond en beplanting zorgen voor het gewenste effect.

Aandacht voor uw tuinontwerp

Het tuinontwerp wordt aan de hand van wensen en mogelijkheden (ook de mogelijkheden waar u zelf wellicht nog niet aan had gedacht) handmatig voor u uitgewerkt in prachtige schetsen die Michael persoonlijk voor u maakt. Deze laten in een vogelvlucht zien hoe het basis tuinontwerp eruit ziet. Later wordt er specifieker ingegaan op beplantingsoorten, type bestrating, enz. Ook een lichtplan maakt desgewenst onderdeel uit van het tuinontwerp. Als het ontwerp klaar is komt Michael deze persoonlijk bij u thuis bespreken en toelichten. Het is mogelijk om het tuinontwerp ook in 3D te bekijken.

Tuinontwerpen voor elke smaak

Onze geschiedenis gaat terug tot 1975. Dit maakt ons tot een hoveniersbedrijf en tuinarchitect waar u terecht kunt voor elk type tuin.  U herkent een Groeneweg tuinontwerp aan groene tuinen waarin altijd creatieve oplossingen en originele elementen te ontdekken zijn. Bij elk tuinontwerp dat wij realiseren gaan we op zoek naar de meest optimale invulling die de ruimte, de ligging en de mogelijkheden van de locatie bieden. Uiteraard rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en diens budget.

Tuinontwerpen voor elk type tuin

Met evenveel plezier wordt gewerkt aan tuinontwerpen voor kleine en grote tuinen, aan privétuinen, zakelijke tuinen, horecatuinen en tuinen van instellingen en organisaties. Mag het een tuin zijn met een luxe uitstraling? Wilt u een tuinontwerp waarin natuurlijke vormen voorop staan? Wilt u een familietuin laten ontwerpen, een watertuin of een tuin met niveauverschillen? Gaat het om een tuinontwerp waarbij niveau letterlijk een rol speelt, zoals bij een dakterras of balkontuin? Wij gaan voor u aan de slag! Bekijk de voorbeelden op deze website en laat u inspireren door onze tuinideeën die kunnen uitgroeien tot een passend maatwerk tuinontwerp.

Hoe we werken

De stijl van Groeneweg Tuinaanleg wordt gekenmerkt door creativiteit en exclusiviteit. Dit betekent niet dat Groeneweg Tuinaanleg duurder is. Wel dat we onze creativiteit inzetten om tot originele ontwerpen te komen die nét even anders zijn. ‘Eerlijkheid, persoonlijk en toegankelijk’ zijn eveneens kenmerken van Groeneweg Tuinaanleg.

01

Afspraak

Na het maken van een afspraak komt Michael persoonlijk bij u langs. Terug op de zaak zet hij besproken ideeën en wensen vrijblijvend om in een ontwerp, inclusief een kostenbegroting.

02

Presentatie Ontwerp

Tuinontwerpen van Groeneweg Tuinaanleg uit Rotterdam zijn sinds jaar en dag letterlijk met de hand uitgevoerde ‘handtekeningen van creativiteit’. Maar omdat we op elk gebied met onze tijd meegaan is het ook mogelijk om uw tuinontwerp om te zetten in 3D weergave. Vraag Michael naar de mogelijkheden tijdens uw persoonlijke gesprek met hem.

03

Offerte

U krijgt een kostenberaming welke met u zal worden doorgenomen en toegelicht. Bij akkoord plannen we direct een startdatum en kunnen de voorbereidende werkzaamheden van start gaan.