Groeneweg Tuinaanleg

In ruim 40 jaar tijd heeft onze firma een buitengewoon goede naam opgebouwd als Hovenier Rotterdam en als exclusieve tuinarchitect. Met een kleine club van 4 enthousiaste medewerkers o.l.v. Michael Rietdijk die zelf al 30 jaar werkzaam in de firma is en sinds 2020 de nieuwe trotse eigenaar, is Groeneweg Tuinaanleg niet meer weg te denken als Hovenier Rotterdam en Tuinarchitect Rotterdam.

De stijl van Groeneweg Tuinaanleg wordt gekenmerkt door haar groene tuinen. Tevens het handelen en zakendoen van Groeneweg Tuinen is kenmerkend voor Michael Rietdijk als zijnde DE Hovenier Rotterdam en Tuinarchitect-Rotterdam e.o.

Na het maken van een afspraak zal Michael Rietdijk u persoonlijk thuis komen bezoeken om de tuin in zijn huidige omgeving te bekijken en uw wensen met u te bespreken. Daarna zal er middels een vervolgafspraak het ontwerp dat Michael zelf heeft gemaakt uitgebreid worden besproken, begeleid door voorbeelden middels foto’s van gerealiseerde tuinen die op de nieuwe situatie lijken en eventueel 3D visualisatie, indien gewenst. Op deze manier zal duidelijk voor u worden hoe uw nieuwe tuin eruit zal komen te zien doordat de bestrating, beplanting, vormgeving en kleuren op deze manier zichtbaar worden. Tevens zal in dit gesprek de kostenberaming met u worden doorgenomen en toegelicht. Als Hovenier Rotterdam en Tuinarchitect Rotterdam e.o. heeft Groeneweg Tuinaanleg in de afgelopen 40 jaar een zeer goede naam opgebouwd en behoort Michael Rietdijk inmiddels tot de meest exclusieve Hoveniers Rotterdam e.o.

Inmiddels is Groeneweg Tuinaanleg onderdeel van Groeneweg Tuinen, dat door Michael Rietdijk is opgericht. Net als groeneweg-tuinaanleg.nl zijn ook tuinarchitect-rotterdam.nl en hovenierrotterdam.nl beiden onderdeel van Groeneweg Tuinen.

Wilt u uw droomtuin laten ontwerpen? Ga dan naar www.tuinarchitect-rotterdam.nl

Bent u op zoek naar een echte groenspecialist? Ga dan naar www.hovenierrotterdam.nl

Hoveniersbedrijf Papendrecht