Groeneweg Tuinaanleg

In ruim 40 jaar tijd heeft Groeneweg Tuinaanleg een buitengewoon goede naam opgebouwd als Hovenier Rotterdam e.o. en exclusieve tuinarchitect. Met een kleine club enthousiaste medewerkers o.l.v. Michael Rietdijk is Groeneweg Tuinaanleg niet meer weg te denken als Hovenier Rotterdam e.o.

De stijl van Groeneweg Tuinaanleg wordt gekenmerkt door zijn groene tuinen. Tevens het handelen en zakendoen van Groeneweg Tuinen is kenmerkend voor Michael Rietdijk als zijnde de Hovenier Rotterdam e.o.

Na het maken van een afspraak zal Michael Rietdijk u persoonlijk thuis bezoeken, om de tuin in zijn huidige omgeving te bekijken en bestaande wensen met u te bespreken. Daarna zal er middels een vervolgafspraak het ontwerp worden besproken, begeleid door voorbeelden middels foto’s van gerealiseerde tuinen die op de nieuwe situatie lijken. Op deze manier zal duidelijk voor u worden hoe uw nieuwe tuin eruit zal komen te zien doordat de bestrating, beplanting, vormgeving en kleuren op deze manier zichtbaar worden. Tevens zal in dit gesprek de kostenberaming met u worden doorgenomen en toegelicht. Als Hovenier Rotterdam e.o. heeft Groeneweg Tuinaanleg in de afgelopen 40 jaar een zeer goede naam opgebouwd en behoort Michael Rietdijk inmiddels tot de meest exclusieve Hoveniers Rotterdam e.o.

Inmiddels is Groeneweg Tuinaanleg onderdeel van Groeneweg Tuinen, dat door Michael Rietdijk is opgericht. Net als groeneweg-tuinaanleg.nl behoren ook tuinarchitect-rotterdam.nl en hovenierrotterdam.nl zijn beiden onderdeel van Groeneweg Tuinen.

Wilt u uw droomtuin laten ontwerpen? Ga dan naar www.tuinarchitect-rotterdam.nl

Bent u op zoek naar een echte groenspecialist? Ga dan naar www.hovenierrotterdam.nl