Hoveniersbedrijf Strijen? Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg, ook uw exclusieve Hoveniersbedrijf voor Strijen e.o.

Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg is al jaren uw Hoveniersbedrijf Strijen. Het bedrijf bestaat inmiddels al ruim 35 jaar en heeft een schat aan ervaring als Hovenier in Rotterdam en Strijen. U kunt voor verschillende soorten tuinaanleg terecht bij uw Hovenier Strijen, firma Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg.

Waarom Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg als Hoveniersbedrijf Strijen?

Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg, Hoveniersbedrijf Strijen, is een klein dynamisch bedrijf met ruim 35 jaar ervaring als Hovenier in Rotterdam e.o. dat luistert naar de wensen van u als klant. Zo heeft u vanaf het eerste gesprek maar met een persoon te maken, namelijk John Groeneweg zelf, exclusief Hovenier en tuinarchitect in Rotterdam, die ook voortdurend aanwezig is bij de uitvoering.

Wat verwacht u van uw Hoveniersbedrijf Strijen?

Een optimale ‘groen’ conditie in uw tuin draait om evenwicht. Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg, Hoveniersbedrijf Strijen, biedt haar klanten hetzelfde. We beschikken over een schat aan ervaring als Hoveniersbedrijf in Strijen, zeer specialistisch waar nodig, bereikbaar voor elke tuinwens. Kortom bent u op zoek naar een Hovenier Strijen? Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg is u graag van dienst.

Tuinarchitect en Hoveniersbedrijf Strijen

John Groeneweg is naast Hovenier Rotterdam ook tuinarchitect. Vanaf scratch of juist met respect voor bestaande elementen gaat hij aan de slag met potlood en papier om tot een gewenst resultaat te komen. Dat maakt Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg een allround Hoveniersbedrijf Strijen, die door voor kleinschaligheid te blijven kiezen, zowel specialistisch alsmede betaalbaar is.

John Groeneweg Hoveniersbedrijf Strijen e.o.

010 475 06 54
06 46 113 918