Hoveniersbedrijf Dordrecht?Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg: DE tuinspecialist van Dordrecht.

Groeneweg-Rietdijk Tuinaanleg is al jaren uw Hovenier Dordrecht. Het bedrijf bestaat inmiddels al ruim 35 jaar en heeft een schat aan ervaring als Hovenier Dordrecht. U kunt voor verschillende soorten tuinaanleg terecht bij uw Hovenier Dordrecht, firma Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg.

Waarom Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg, als Hoveniersbedrijf Dordrecht?

Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg,  is een klein dynamisch bedrijf met ruim 35 jaar ervaring als Hovenier in Rotterdam e.o. dat luistert naar de wensen van u als klant. Zo heeft u vanaf het eerste gesprek maar met een persoon te maken, namelijk John Groeneweg zelf, die ook voortdurend aanwezig is bij de uitvoering.

Wat verwacht u van uw Hoveniersbedrijf Dordrecht?

Een optimale ‘groen’ conditie in uw tuin draait om evenwicht. Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg, Hovenier Dordrecht, biedt haar klanten hetzelfde. We beschikken over een schat aan ervaring als Hovenier Dordrecht, zeer specialistisch waar nodig, bereikbaar voor elke tuinwens. Kortom bent u op zoek naar een Hovenier in Dordrecht? Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg is u graag van dienst.

Tuinarchitect en Hoveniersbedrijf Dordrecht

John Groeneweg is naast Hovenier Rotterdam ook tuinarchitect. Vanaf scratch of juist met respect voor bestaande elementen gaat hij aan de slag met potlood en papier om tot een gewenst resultaat te komen. Dat maakt Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg een allround Hovenier in Rotterdam e.0. die door voor kleinschaligheid te blijven kiezen, zowel specialistisch alsmede betaalbaar is.

John Groeneweg Hoveniersbedrijf Dordrecht e.o.

010 475 06 54
06 46 113 918