Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg: DE tuinspecialist van Rotterdam en uw Hovenier Rotterdam e.o.

Groeneweg & Rietdijk Tuinaanleg is al jaren uw Hovenier Rotterdam. Het bedrijf bestaat inmiddels al ruim 35 jaar en heeft als een van de weinigen een schat aan ervaring als exclusieve Hovenier in Rotterdam en omgeving. U kunt voor verschillende soorten tuinaanleg terecht bij ons tuinaanleg en onderhoudsbedrijf  firma Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg.

Hovenier Rotterdam, Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg

Groeneweg & Rietdijk Tuinaanleg, van origine Hovenier uit Rotterdam, is nog steeds een klein dynamisch bedrijf met ruim 35 jaar ervaring in de omgeving Rotterdam. Hovenier, tuinaanleg, tuinonderhoud, maar ook tuinarchitectuur. Alles is bij ons mogelijk en niets is te gek. Van grote villatuinen, tot aan stadstuinen in het centrum van Rotterdam. Kortom, een bedrijf dat luistert naar de wensen van u als klant. Zo heeft u vanaf het eerste gesprek maar met een persoon te maken, namelijk John Groeneweg zelf, die ook voortdurend aanwezig is bij de uitvoering.

Wat verwacht u van uw Hovenier Rotterdam?

Een optimale ‘groen’ conditie in uw tuin draait om evenwicht. Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg, werkzaam in de hoveniers branche in Rotterdam en omgeving, biedt haar klanten hetzelfde. We beschikken over een schat aan ervaring en wij zijn zeer specialistisch waar nodig en voor iedereen bereikbaar voor elke tuinwens. Dus bent u op zoek naar een Hovenier Rotterdam? Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg is u graag van dienst.

Tuinarchitect en Hovenier Rotterdam

John Groeneweg is naast Hovenier Rotterdam ook tuinarchitect. Vanaf scratch of juist met respect voor bestaande elementen gaat hij aan de slag met potlood en papier. Dit om tot een gewenst resultaat te komen samen met u. Dat maakt Groeneweg & Rietdijk Tuinaanleg een allround Hovenier, die door voor kleinschaligheid te blijven kiezen, zowel specialistisch alsmede betaalbaar is.

Groeneweg & Rietdijk tuinaanleg, hovenier Rotterdam e.o.

010 475 06 54
06 46 113 918